جلسه هماهنگی مراسم تاسیس انجمن علمی حقوق استاد صفایی واحد خواهران

۰۴ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۸:۵۱ اخبار
تعداد بازدید:۷۰
جلسه هماهنگی مراسم تاسیس انجمن علمی حقوق استاد صفایی واحد خواهران زاهدان در مورخ ۳۰ اردیبهشت با حضور جناب دکتر آبین، سرکار خانم میرشکار و اعضای انجمن علمی خواهران، در دفتر ریاست محترم دانشگاه برگزار گردید.
جلسه هماهنگی مراسم تاسیس انجمن علمی حقوق استاد صفایی واحد خواهران

جناب دکتر آبین در این جلسه ضمن تشریح جزئیات برنامه های جلسه فوق و معرفی مدعوین محترم جلسه، بر برگزاری کامل و بی نقص این مراسم تاکید نمودند.

ریاست محترم دانشگاه بر لزوم مستند سازی تمام فعالیتهای انجمن و ثبت آن در سامانه جهت شرکت در جشنواره حرکت تاکید داشتند و ابراز امیدواری نمودند، انجمن علمی حقوق استاد صفایی در جشنواره حرکت سال آینده به خوبی بدرخشد و بتواند امتیاز و رتبه خوبی کسب نماید که موجب ارتقای علمی دانشگاه خواهد بود.

در انتهای جلسه پس از مشورت اعضای انجمن با یکدیگر، هماهنگی های لازم جهت تدارکات مراسم و تقسیم وظایف صورت گرفت.

کلید واژه ها: دانشگاه شهید مطهری زاهدان واحد خواهران انجمن علمی حقوقی دکتر صفایی