جلسه شورای آموزشی مورخ ۱۴۰۳/۲/۲۶

۰۴ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۸:۴۸ اخبار
جلسه شورای آموزشی مورخ ۱۴۰۳/۲/۲۶

مقارن ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه مورخه ۱۴۰۳/۲/۲۶ جلسه شورای آموزش دانشگاه شهید مطهری با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب دکتر آبین و اعضای شورای در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه ریاست دانشگاه ضمن خیر مقدم خدمت اعضاء دبیر جلسه استاد مهدوی پناه دستور کار جلسه را مطرح نمود و پس از بحث و تبادل نظر موارد ذیل جهت اجرا به تصویب رسید:
۱. پایان کلاسهای دوره کارشناسی خواهران و برادران پنجشنبه ۱۷ خرداد و شروع امتحانات پایان ترم شنبه ۲۶ خرداد ماه می باشد .
۲. پایان کلاسهای کارشناسی ارشد پنجشنبه ۲۵ خرداد و شروع امتحانات پایان ترم شنبه ۲ تیرماه می باشد .
۳. کلیه اساتید محترم درصورتیکه دروس شان نیاز به کلاس جبرانی دارد تا قبل از تاریخ های فوق نسبت به برگزاری آن اقدام نمایند .
۴. کلیه کلاسها حتی الامکان به خصوص دروس تخصصی درصبح تشکیل گردد یا یک وقت در صبح داشته باشند.
5. کلیه اساتید محترم ملزم به رعایت تشکیل جلسه 90 دقیقه ای می باشند .
۶. رسیدگی و برخورد جدی با غیبت های دانشجویان (بجز موارد خاص).
۷. جلسه همفکری و هم افزایی با اساتید دانشگاه به منظور هماهنگی بیشتر در امورات .
۸. پیگیری افزایش ضریب واحدهای درسی جهت اساتید کارشناسی ارشد.

کلید واژه ها: دانشگاه شهید مطهری زاهدان جلسه شورای آموزشی