تاریخچه دانشگاه شهید مطهری (ره) قسمت دوم

۲۶ دی ۱۴۰۲ | ۲۰:۳۵ اخبار
تاریخچه دانشگاه شهید مطهری (ره) قسمت دوم

پس از انقلاب، مدرسه‌عالی سپه‌سالار به مدرسه‌عالی شهیدمطهری تغییر نام یافت؛و با حکم امام خمینی(ره) آیت‌الله امامی‌کاشانی به‌عنوان تولیت این مدرسه منصوب گردیدند.

در سال ۱۳۶۰ مدرسه‌عالی با پذیرش دانشجو(خواهر و برادر) در رشته علوم دینی و معارف اسلامی، دوره جدید فعالیت‌های منسجم و مدون علمی خود را آغاز کرد؛ و در سال ۱۳۶۶ رشته‌های «فقه‌و‌حقوق اسلامی» و «فلسفه‌و حکمت اسلامی» در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد جایگزین رشته مذکور گردید و در سال ۱۳۷۳ اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع دکتری رشته فقه و حقوق خصوصی و فقه و حقوق جزا و سپس در رشته‌های فلسفه تطبیقی و کلام اسلامی نمود. رشته فقه و حقوق خصوصی، فقه و حقوق جزا، فقه و حقوق خانواده و شیعه شناسی در مقطع کارشناسی‌ارشد و رشته روانشناسی و فلسفه و کلام اسلامی در مقطع کارشناسی از دیگر رشته‌های این مرکز علمی می‌باشد که در فروردین‌ماه ۱۳۸۹ با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه شهید مطهری نامیده شد. از مهم‌ترین ویژگی‌های این دانشگاه تحصیل هم‌زمان علوم حوزوی و دانشگاهی و تأسیس سه واحد آموزشی در مشهد، یزد و زاهدان می‌باشد.

واحد جذب و گزینش دانشگاه شهید مطهری واحد زاهدان:

کلید واژه ها: دانشگاه شهید مطهری زاهدان مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری