پذیرش بورسیه تحصیلی دانشگاه علوم قضایی از میان دانش آموختگان دانشگاه شهید مطهری

۲۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۲ اخبار
پذیرش بورسیه تحصیلی دانشگاه علوم قضایی از میان دانش آموختگان دانشگاه شهید مطهری

دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ از بین دانش آموختگان و دانشجویان کارشناسی سایر دانشگاه ها (مشروط به اینکه تا تاریخ ۱۴۰۱/۶/۳۱دانش آموخته شوند)، بر اساس "آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد به شماره ۳۰۰۴۳۰/ مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۰۶ "  با شرایط زیر دانشجو می پذیرد.

شرایط داوطلبان:

الف) پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفا یک بار امکان پذیر است ( دانش آموختگان ۱۴۰۰/۷/۱ به بعد حق ثبت نام دارند).

ب) داوطلبان باید دانش آموخته یا دانشجوی کارشناسی حقوق یا رشته های مرتبط باشند.

ج) داوطلبان باید دانشجویان و دانش آموختگان کارشناسی پیوسته دوره روزانه و شبانه از دانشگاه های دولتی، دانشگاه های امام صادق (ع)، شهید مطهری، مفید قم، علوم اسلامی رضوی باشند.

د) دانشجویان و دانش آموختگان باید دارای یکی از شرایط زیر باشند:

1. پس از ۶ نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم واحد درسی به لحاظ میانگین کل جزو ۱۵ درصد دانشجویان برتر هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت ۸ نیمسال تحصیلی"برای دانشجویان تحصیل همزمان حداکثر ده نیمسال" (تا تاریخ ۱۴۰۱/۶/۳۱) دانش آموخته شوند.

2. در طول ۶ نیمسال تحصیلی دانش آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با میانگین کل در مقایسه با دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود جزء ۱۵ درصد برتر باشند، (به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش بدون آزمون).

3. برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی-دانشجویی حقوق، با ارائه معرفی نامه از سازمان سنجش کشور (به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون).

داوطلبان می توانند بر حسب علاقه و تمایل خود و به ترتیب اولویت، ۵ رشته از رشته های  ذیل را انتخاب و در کاربرگ ثبت نام وب سایت درج نمایند:
۱. حقوق خصوصی (۱نفر مرد بورسیه)
۲. حقوق جزا و جرم شناسی (۱نفر مرد بورسیه)
۳. حقوق خانواده (۱ نفر مرد بورسیه)
۴. حقوق شرکتهای تجاری (۱نفر مرد بورسیه)
۵. حقوق اسناد و قراردادهای تجاری (۱ نفر مرد بورسیه)
۶. حقوق ثبت اسناد و املاک (۱ نفر مرد بورسیه)
۷. حقوق سر دفتری اسناد رسمی ( ۱نفر مرد )
۸. حقوق حمل و نقل تجاری (۱ نفر مرد بورسیه )
۹. حقوق دادرسی اداری (۱ نفر مرد )
۱۰. حقوق عمومی (۱ نفر مرد بورسیه)
۱۱. حقوق بین الملل (۱نفر مرد بورسیه )
۱۲. حقوق کیفری اطفال و نوجوانان (۱ نفر مرد بورسیه)
۱۳. مدیریت اصلاح و کیفرهای قضائی (۱نفر مرد بورسیه)
۱۴. مدیریت نظارت و بازرسی (۱نفر مرد)

مدارک اسکن شده  مورد نیاز:
۱. عکس ۴*۳
۲. تصویر صفحه اول شناسنامه
۳. تصویر کارت ملی
۴. گواهی معدل و رتبه (مطابق با کاربرگ نمونه)
۵. مدرک تحصیلی (برای داوطلبانی که فارغ التحصیل شده اند)
۶. تصویر ریز نمرات

توجه:
(پسوند‌های قابل قبول برای بارگزاری عکس و تصویر شناسنامه و کارت ملی: jpg,jpeg و حداکثر حجم قابل قبول: 200 کیلوبایت می‌باشد‌)

مهلت ثبت نام:
متقاضیان واجد شرایط تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۱۵ ثبت نام نمایند.

برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

کلید واژه ها: پذیرش دانشجو بورسیه تحصیلی دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری